Livrare și Plată

Modalități de plată

Prețul de cumpărare pentru fiecare obiect vestimentar este cel afișat pe www.carlaboutique.ro și este prețul per bucată. Moneda în care este afișat prețul este în LEI și include taxa pe valoarea adăugată care este obligatorie conform legii.

  • Online - Plată integrală prin card bancar

  • Ramburs - Plata se efectuează la curier

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata va fi procesată prin sistemul de plată NETOPIA Payments care oferă un mediu securizat pentru efectuarea tranzacțiilor. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Lipsa confirmării plății de NETOPIA Payments, în termen de 2 zile de la plasarea comenzii, va duce la anularea comenzii.


În cazul plăților electronice, CARLA BOUTIQUE nu va fi/nu poate fi făcut responsabil pentru alt cost suplimentar suportat de către cumpărător, incluzând dar fără a se limita la: comisioane bancare sau de orice alt fel, diferențe provenite din conversii valutare, etc.


Livrare

Livrarea produselor se efectuează în termen de cel mult 30 de zile de la încheierea contractului. Dacă nu putem efectua livrarea în termenul de livrare de 30 de zile, vă vom informa prin e-mail.Veți putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de încă 30 de zile sau puteți anula comanda, prin e-mail sau scrisoare.

            În cazul în care nu vom primi nici un răspuns de la dvs.în termen de 3 zile lucrătoare de la data notificării noastre, se consideră că ați acceptat prelungirea perioadei de livrare, care nu limitează dreptul dvs. de a anula sau retrage comanda. În cazul în care, nu putem efectua livrarea nici în termenul prelungit de livrare, vă vom informa prin e-mail, și, în măsura permisă de lege, vom conveni cu dvs. termenul de livrare, dacă este cazul.

            Produsele se vor livra prin intermediul unei companii de transport selectată de noi, la adresa pe care ne-ați furnizat-o pentru livrare. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru cazurile în care adresa este comunicată incorect sau incomplet.

            LIVRARI NATIONALE

            Pentru livrari nationale, expedierea se face prin intermediul urmatoarelor firme de curierat rapid : Fan Courier , DPD, Cargus, Sameday, Gls 

            Livrarea produselor aflate in stoc se face in 1-3 zile de la plasarea comenzii.

            Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

           

            LIVRARI INTERNATIONALE

            Pentru livrari internationale, expedierea se efectueaza prin intermediul urmatoarelor firmei de curierat: DPD, EMS, DHL.

            Timpul de livrare pentru un produs in orice tara este de 4-7 zile lucratoare.

 

Pentru mai multe detalii folosiți pagina de Contact.